Så jävla falsk, jag hatar dig!

Jag  HATAR dig. Trodde verkligen inte det om dig Camilla. Du och jag har kännt varandra sedan barndom. Du tar en förgivet och sen har du make att säga att jag snackar skit om Katie. Inte fan har jag gjort det. Jag är så otroligt förbannad, vill bara slå i något. Men tur att man slipper se dit fula ansikte, skönt att aldrig ha med dig att göra. Vadå jag gömer mig i matsalen, ni två idioter består av lögner. Anki min bästaste bästis (L) är mitt vittne!!!! Jag gömer INTE mig för någon eller något. AAAAAH. Du är så äcklig, falsk och jag HATAR DIG, kommer ALLTID ATT HATA DIG. De vänner som verkligen bryr sig de varar live ut.

Jag älskar Anki och MIN Jonas mest im världen. Malin min med :D

PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS och MASSA KÄÄÄÄRLEK.

härlig dag idag

Underbart härlig dag idag, varit med 2 underbara personer jöö. Min Malin och MIN Jonas, så mysigt så. Har jobbat me och varit hos tandläkaren och lagat min tandställning. Jag och Jonas var i stan och tittade på lite kläder till honom, han provade o så. EXTREMT SEXIG blev du hjärtat!! (grrrrrrr). Nu sitter du nog på väghem och jag saknar dig redan, det var så mysigt att mysa med dig. Var ju ett tag sen :(, men vi träffas nog på Fredag igen :D. LÄNGTAR.

Älskar er,

Massa kärlek, pusspusspusspuss


Hjärtat mitt står för dig.


Jag älskar dig över hela mitt hjärta, kropp och själ. Du betyder otroligt mycket för mig jonas.

138758-2


kärleken är underbar

Det vackraste som finns på denna jord är kärlek, jag skulle kunna leva på kärlek. Det är så otroligt vackert och mysigt på det finaste sett man kan önska sig. Även om kärlek kan leda till hat väldigt fort. Min största önska är att all hat och onska på denna jord skulle försvinna. Idag sa en vårdtagare till mig idag; Skulle alla vara som du skulle det inte finnas något hat alls, och det värmde verkligen mitt hjärta.  Idag har jag och Jonas varit tillsammans i 2år och 4 månader, tiden går så fort. Snart är vi gammla och gråa och hemtjänsten tar hand om oss. Vi kommer bli världens gulligaste par, om det nu håller vilket jag hoppas innerligt.

PussPussPuss och massa kärlek


Härligt med fredag

 

Äntligen fredag, som jag jobbat och slitit denna vecka. Är otroligt trött, men ska jobba i helgen med för man måste ju tjäna pengar. Praktiken på hemköp är inte alls kul, de utnyttjar en till 110 %. Förstår verkligen inte varför jag inte får sitta i kassan? Jag har åldern inne för man måste ju vara 18år. Dom är ett par jävla svin. Vilken jävla idiot kan ju packa upp, jag blir så förbannad.

Idag har det varit en konstig fredag fysiskt då. Jag har varit snurrig och det är precis som jag skulle ha svimmat vilken sekund som helst, men det är bättre nu tur det. Det beror nog på att jag inte druckit som jag ska skulle jag kunna tänka mig men annars mår jag bra i övrigt.

Ska möjligtvis på bio idag eller så ska vi ut och ta en öl eller fler, jag och min underbara Josefin! Men känner mig väldigt trött, inte fått en ledig morgon den senaste månaden. Går liksom upp 06.45 och börjar jobba kl 8.00-16.00 sedan lägger man sig väldigt sent pga. tankarna, så det är rätt svårt att somna. Helgen jobbar man på hemtjänsten trivs så otroligt bra! Hittat mitt kall i livet. Jag ska jobba med något inom vården. Men det blir inte undersköterska vill nog bli sjuksköterska : P

Verkligen ett kul jobb. Vill rädda liv och jobba med människor som behöver min hjälp. Usch så hungrig jag är, får nog gå och ta en clementin nu.

Pusspuss och massor av kärlek!


Första inlägg =)

Nu har man skaffat blogg, trevligt, trevligt.
Dagen idag har varit otroligt lyckad, började med att jag steg upp ur min otroligt sköna säng, tog bussen till hemköp, började jobba. Maja är så rolig, så otroligt rolig. Vi har snattat frukt :P
Senare på eftermiddagen begav jag mig till tandregleringen, fick mycket bveröm för att jag skött min tandställning bra! Det har belönat sig, jag ska ta av skitet den 21 december. VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP, :D:D..... Jag längtar extremt mycket. Jaa nu åker man till vetlanda den 29 december med Jonas, allt är bokat och klart, härligt!

Tack för mig allihop, skriver snart igen. ^^

138758-1