:)

baby, du är underbar.... undrar hur detta kommer sluta. hoppas det slutar bra (A)... tycker om dig så!.... pusss på dig.

/R


allt är verkligen mycket bättre nu

Sitter i skolan nu och tråkar. känner verkligen inte för att vara en duktig flicka i skolan idag. Känner mig yr och dagen började ju inte perfekt, började med att jag spydde upp frukosten, mysigt? haha... sedan kramade jag min underbaring Anki, vilket som var hur mysigt som helst. Vi gick till dansklektionen, fick ett glosprov med 55 ord. Kärring hon är , men det gick ju gaaaaanska bra haha.... kommit över Jonas ganska bra, imorgon har jag varit singel i 1 månad. hehe... träffar världens underbaratse kille nu, känns så iallafall... ingen har någonsin sagt så vackra saker om mig eller till mig! Känns rätt så overkligt, men tänker inte falla för charmet hehe.. Vill bara hem NU, men typiskt att jag har 1 heeeel lektion kvar, Affärsjuridik, typ aldrig varit där innan så jag måste ju gå dit!

Puss alla änglar /R


Livet har gått vidare.....

men inte hjärtat fullt ut..... Saknar de underbara stunderna vi hade. Ja, allt blev så otroligt rörigt men jag hoppas på att det löser sig på den mest bästa sättet. Känns ensamt saknar det men känns skönt med. Sitter och tråkar mig, önskar jag hade ett bättre liv =P Helgen har varit kul, träffat Anki juu, hade inte träffat henne på ca 2 veckor så det kändes riktigt skönt att få  lätta på hjärtat. Malin var här en liten stund idag synd att det var en liten, ville ju att det skulle vara en låååång stund! Du är underbar, tänk att vi hittat varann så fort (A). Ja då ska man på släktkalass imorgon, så trist. Vill inte jobba jag känner mig väldigt deppig nu för stunden eftersom Jonas hela tiden ska blocka och ha sig, önskar allt bara kunde bli bra. Undrar om det är något fel på mig? Önskar jag hade det livet jag önskat mig, men man kan ju inte få allt man önskar sig här i världen. Ett tag sedan jag skrev här.. har inte varit på det humöret, mått rätt så dåligt. Sköter inte mig själv på det sättet jag vill! Usch, nä nu ska jag sluta att klaga! Finns hemskare saker i livet än att vara olyckligtkär och inte ha något liv!

Sov sött alla underbaringar.